Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Află mai multe despre POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Categorii
Blog - Ultimele articole

Termenii si conditii de utilizare a site-ului Best service

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. CLOUD SOLUTION2U SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

1. Accesul la informatiile de pe site

Firma noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul BESTSERVICE-IT si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei CLOUD SOLUTION2U SRL fara acordul prealabil, in scris. Acordam drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului BESTSERVICE-IT, sau catre alta pagina, atat timp cat nu aduce daune de orice fel pentru CLOUD SOLUTION2U SRL sau oricaruia dintre partenerii sau furnizorii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului din partea noastra.

2. Comunicarea electronica 

Cand vizitati BESTSERVICE-IT sau trimiteti email-uri, comunicati electronic cu noi. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, notificari, acorduri, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, respecta toate cerintele legislatiei in vigoare, nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica astfel cu noi, primind sau trimitand informatii, reprezinta un acord egal cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite in scris pe un suport material. Dumneavoastra, si CLOUD SOLUTION2U SRL, sunteti de acord sa respectati intocmai cele transmise pe cale electronica, considerandu-le ca fiind sub incidenta acestor "Termeni si conditii".

3. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului BESTSERVICE-IT - imagini, texte, poze, sigle, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CLOUD SOLUTION2U SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile despre proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al CLOUD SOLUTION2U SRL, a oricaror elemente din cele de mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului BESTSERVICE-IT numai in limitele metionate in articolul 1.

4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor 

Vizitatorii care acceseaza site-ul BESTSERVICE-IT pot face comentarii la adresa lui si a produselor prezentate, care pot fi publicate pe site dupa o verificare prealabila. CLOUD SOLUTION2U SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care deranjeaza in vreun un fel viata altor persoane, incalca drepturile de proprietate fizica sau intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare sau orice alta forma de spam.  CLOUD SOLUTION2U SRL nu va fi responsabila si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune generate de asemenea comentarii sau informatii. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii CLOUD SOLUTION2U SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume.  Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, direct sau indirect, astfel ca prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. CLOUD SOLUTION2U SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventualele daune provocate de folosirea acestor informatiii de catre alti vizitatori ai site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare ca si restul continutului de pe site, conform acestui document.

5. Despre produse si servicii

CLOUD SOLUTION2U SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, implicit sau limitat la: functionarea site-ului, informatia, descrierile, materiale sau produse de pe site. Utilizatorii sunt de acord ca vizitarea acestui site si achizitionarea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in diferite mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).   Continutul BESTSERVICE-IT (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi. Din acest motiv, CLOUD SOLUTION2U SRL  nu isi asuma raspunderea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul BESTSERVICE-IT, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra. CLOUD SOLUTION2U SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  CLOUD SOLUTION2U SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. In caz de defectiune sau alte vicii acestea vor fi returnate producatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de CLOUD SOLUTION2U SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de CLOUD SOLUTION2U SRL de la acest client. Produsele si serviciile sunt oferite "asa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv CLOUD SOLUTION2U SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

6. Despre preturi

Preturile prezentate includ impozit (16%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. CLOUD SOLUTION2U SRL practica o limita de comanda minima care poate fi variabila in timp.     In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

7. Despre livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania . CLOUD SOLUTION2U SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile lansate si care va fi specificat pe site. Pe langa tariful perceput de CLOUD SOLUTION2U SRL pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Sau acest cost poate fi suportat de CLOUD SOLUTION2U SRL si recuperat de la client.  CLOUD SOLUTION2U SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de CLOUD SOLUTION2U SRL care include evenimente de forta majora: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente conform legii romanesti.  In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul rapid care a fost angajat de CLOUD SOLUTION2U SRL va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte cheltuielile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.  Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza.

8. Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. CLOUD SOLUTION2U SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans si in anumite procente  Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre CLOUD SOLUTION2U SRL la adresa de e-mail: office@bestservice-it.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CLOUD SOLUTION2U SRL  Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz CLOUD SOLUTION2U SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului BESTSERVICE-IT beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

10. Linkuri de la/ catre alte site-uri, server, browser

Site-ul BESTSERVICE-IT este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea CLOUD SOLUTION2U SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. CLOUD SOLUTION2U SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BESTSERVICE-IT.   CLOUD SOLUTION2U SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BESTSERVICE-IT .Pentru aceste site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor.

11. Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul BESTSERVICE-IT este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.  Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita "Confidentialitate". CLOUD SOLUTION2U SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.  Abonatii newsletter-ului BESTSERVICE-IT pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BESTSERVICE-IT mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, CLOUD SOLUTION2U SRL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BESTSERVICE-IT , sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

13. Limbaj Inadecvat

Nu toleram pe acest OnlineShop limbajul neadecvat, ne rezervam dreptul a nu colabora cu persoane irascibile.

Orice comanda plasata pe acest onlineshop valideaza termenii si conditiile de utilizare ale acestui magazin.

14. Perioada de vara

In perioada de vara din iunie pana in septembrie este posibil sa avem intarzieri in livrarea comenzilor deoarece este perioada concediilor, facem eforturi sa evitam situatiile de genul acesta.