Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Află mai multe despre POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Categorii
Blog - Ultimele articole

SERVICE SI MENTENANTA DESKTOP

Cum se procedează ?

Pasul 1: Echipamentul se aduce la sediul firmei noastre, unde se întocmeşte o fişă de custodie, în două exemplare, semnată de către firma noastră şi de către client. Nu este necesară aducerea accesorilor (geantă, încarcător, etc).
Pasul 2: Se efectuează diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITĂ, indiferent de echipament. Acest proces durează 2-3 zile lucrătoare, în funcţie de volumul de lucru al service-ului şi în funcţie de problemele echipamentului. În cazuri excepţionale, acest proces poate dura mai mult. Când se întâmplă acest lucru, vom informa clientul în cel mai scurt timp, comunicându-i noul termen de diagnosticare.
Pasul 3: În urma diagnosticării, se contactează clientul pentru prezentarea problemei descoperite, precum şi a soluţiilor disponibile pentru rezolvarea acesteia. Când este posibil acest lucru, vom încerca întâi reparaţia piesei/pieselor defecte şi doar apoi înlocuirea lor, astfel încât preţurile aferente reparaţiei să fie cât mai mici.
Pasul 4: În cazul în care clientul îşi dă acordul pentru soluţionarea problemei, echipamentul este introdus în service pentru reparaţie. Acest proces durează aproximativ 4-6 zile, în funcţie de volumul de lucru, de problemele echipamentului şi de disponibilitatea pieselor de schimb (dacă este cazul). 
Pasul 5: În momentul în care problemele echipamentului au fost soluţionate, asupra echipamentului sunt făcute o serie de teste, pentru a verifica buna funcţionare a acestuia. Acest proces durează aproximativ o zi. În cazul în care echipamentul nu trece testele, clientul este contactat pentru a i se comunica acest lucru şi a i se prezenta soluţiile alternative.
Pasul 6: În cazul în care echipamentul trece testele, clientul este contactat pentru ridicarea echipamentului.

 

 

Intervenţii Desktop

  Intervenţii pe placa de bază

  Înlocuire memorii RAM

  Înlocuire Hard-disk

  Înlocuire coolere

  Curaţare ventilatoare

  Alte intervenţii

 

 

 

Preţuri şi oferte

Serviciu

Tarif (cu tva inclus)

Reparaţie placă de bază, placă video

250 - 450 ron

Reparaţie defecţiuni de alimentare notebook (înlocuire mufe alimentare sau alte mufe conectoare)

100 - 250 ron

Instalare sistem de operare, drivere şi alte programe software (antivirus, office, player video, player audio, codec-uri audio/video, etc)

80 ron

Curăţare de praf: curăţare ventilatoare, heat pipe, pastă termoconductoare, carcasă interioară

80 ron

Pentru intervenţii la domiciliul clientului, în Timişoara, se taxeaza deplasarea 40 RON şi o ora de manopera 40 RON

80 ron

* Tarifele includ manopera
* Tarifele nu includ licenţele programelor software, piese înlocuite, etc.