Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Află mai multe despre POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Categorii
Blog - Ultimele articole

Creatie si realizare grafica pentru identitate de marca/brand: logouri, carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, plicuri personalizate, coperti CD/DVD-uri.
Identitatea vizuala a unei companii reprezinta modul in care aceasta este proiectata in piata si perceputa de catre partenerii sau clientii sai. Brandul este imagine. Toate elementele  trebuie armonizate astfel încat imaginea sa fie pusa intr-o lumina pozitiva, mesajul transmis sa fie cel corect, clientul sau potentialul client sa inteleaga ca are in fata o companie ce inspira incredere si personalitate.

Creatie si realizare grafica pentru materiale publicitare: afise publicitare, pliante, flayere, carti de vizita, machete de presa, etichete, bannere, roll-up-uri, mesh-uri, invitatii pentru diverse evenimente.

Pregatire grafica si tehnica a oricarui material publicitar - catalog, revista, brosura, carte - inainte de a fi tiparit.

Pentru o oferta detaliata va rugam contactati-ne pe email: office@bestservice-it.ro sau la numarul de telefon +40 0770 973 022