Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Află mai multe despre POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Categorii
Blog - Ultimele articole

Asistenta tehnica

asistenta tehnica it specializata

  • Aveti nevoie de un nou sediu si nu stiti ce echipamente va sunt necesare ?
  • Vreti sa va extindeti sistemul informatic existent sau poate vreti sa il schimbati cu ceva mai performant?
  • Sau pur si simplu aveti nevoie de solutii IT noi si nu aveti timpul necesar sa cautati ?
  • Pentru a te ajuta in aceste situatii BestService-IT a creat serviciul de Asistenta Tehnica IT

Nu trebuie  decat sa stiti ce vreti de la noul sistem informatic pe care doriti sa-l achizitionati si apoi lasati specialistii  nostri sa se ocupe de restul.

Iti vom prezenta in cel mai scurt timp o solutie completa, adaptabila  necesitatilor tale actuale, fara a neglija insa dezvoltarea ulterioara.

Prin serviciile de asistenta tehnica IT asistarea clientului in achizitionarea echipamentelor de birou (Pc, fax, copiator, etc) cu un bun raport  calitate/pret.

Consiliere in achizitii hardware si software.

Facem o paralela intre mai multe oferte prezente pe  piata.

Astfel evidentiem diferentele intre solutiile propuse de catre un distribuitor sau altul, le evidentiem  avantajele si dezavantajele astfel putand sa va recomandam cea mai buna solutie din punct de vedere  financiar, asistarea clientului in efectuarea de imbunatatiri ale performantelor sistemului prin inlocuirea  componentelor vechi cu unele noi contra unei diferente tarifare (upgrade)proiectare a infrastructurii IT, prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up)

Stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet)

In functie de obiectul dumneavoastra de activitate, necesitati in domeniu  hardware, software sau securitate va putem ghida in alegerea numarului optim de echipamente hardware  si de software necesar, solutii de conectare la internet.

Pe piata sunt multe oferte de conectare la internet si va putem ghida sa va contractati abonamentul optim din punct de vedere al latimii de banda/ trafic/ pret adaptat nevoilor  dumneavoastra.

Asistenta Tehnica oferita de noi va va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime.

Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima.

Asistenta tehnica este GRATUITA pe telefon sau email.

Suntem la dispozitia dumneavoastra intre orele 09:00 - 18:00 de luni pana joi, iar vinerea de la 09:00 -  16:00

 Serviciul REMOTE, daca este permis de politica de securitate a companiei dumneavoastra, reprezinta cea mai rapida solutie de comunicare directa si rezolvare rapida a problemelor.